AKCIÓS HIRDETÉS!!

Egyedi lehetőség utazási irodáknak, szálláshelyeknek: 1 db 250x250 pixel méretű, jól látható hirdetési felület eladó ezen az oldalon egész évre csak 10.000,- Ft + ÁFA összegért! Jelentkezni lehet a webmaster@eurotravel.hu mailcímen.

Görögországi szálláshelyek: apartman, panzió

Minden héten újabb és újabb görögországi apartmanokat, szálláshelyeket mutatunk be: elsősorban apartmanokat és panziókat, néha nagyobb egységeket is, hozzá sok hasznos linkkel.

Hirdetés

Linkcsere

Aeolos Studiók és Villák (Szantorini)

Aeolos Stúdiók és Villák, Szantorini, Görögország Aeolos Stúdiók és Villák, Szantorini, Görögország Szolgáltatások: Aromaterápiás jakuzzi, minibár, úszómedence, recepció, Wifi, stb.
Elhelyezkedés: Szantorinin, Caldorini szikláira épült, gyönyörű kilátással, 1,5 km-re a városközponttól
Ár: 57,5 - 142,5,- EUR / fő / éjszaka
Honlap: www.aeolos.gr (angol, olasz, görög) Aeolos Stúdiók és Villák, Szantorini, Görögország Aeolos Stúdiók és Villák, Szantorini, Görögország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorogorszag-apartman.blog.hu/api/trackback/id/tr8593009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása